Pentru mesele festive sau de ce nu, pentru o masa in familie.
Spalam cotletul si il lasam la scurs.
Ungem cotletul cu ulei de masline (2linguri) si apoi il condimentam cu sare, piper, boia si cimbru.
Decongelam spanacul.
Usturoiul curatat il dam prin presa.
Punem la incins uleiul (3linguri) si adaugam spanacul si usturoiul.
Condimentam dupa gust cu sare si piper.
Lasam la foc potrivit pana cand scade.
Tragem de pe foc, lasam sa se racoreasca si adaugam smantana.
Asezam muschiul de porc pe o hartie de aluminiu.
Peste muschi asezam spanacul ca in foto.
Imbracam muschiul in bacon ca in foto.
Invelim muschiul in folie de aluminiu si il asezam intr- o tava in care am pus o cana de apa.
Dam la cuptor pentru circa 1h40min.
Daca este nevoie mai putem adauga intre timp apa in tava.
Scoatem tava din cuptor ,indepartam folia si dam din nou la cuptor pana cand se rumeneste frumos(circa 20 min).
Scoatem din cuptor, asezam friptura pe un platou, o feliem si o servim alaturi de o garnitura si (sau) o salata.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii