Cotlet de berbecut cu verdeturi la cuptor este o reteta pe care o puteti face pentru masa de Paste, dar e foarte gustoasa si la alte ocazii. Cotletul de berbecut trebuie tinut la marinat cu verdeturile si succesul e garantat.
Se zbrobesc verdeturile impreuna cu usturoiul, dupa care se freaca cu sare si ulei de masline. Cotletele de berbecut se ung cu aceasta marinata se pun intr-un vas acoperit sau intr-o punga inchisa si se lasa la rece cateva ore sau cel mai bine peste noapte. Dupa acest interval cotlete de berbecut se pun intr-u n vas termorezistent, se stropesc cu ulei de masline si vin alb, mai potrivim de sare si piper, se acopera si se pune totul la cuptor. Se coace la 200°C timp de o ora, apoi indepartam capacul si le lasam sa se rumeneasca pe ambele parti. Dupa 30 de minute de cand le punem in cuptor putem sa le intoarcem pe cealalata parte si sa mai punem cateva fire de verdeata, apoi punem staniolul la loc.
Cu garnitura de cartofi picanti cu mustar si miere la cuptor.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm rasfoit youtube-ul si am dat peste aceasta reteta minunata si nu m-am lasat pana nu am incercat-o. Desigur, a suferit...
Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar
Comentarii