Cotlet de berbecut cu verdeturi la cuptor este o reteta pe care o puteti face pentru masa de Paste, dar e foarte gustoasa si la alte ocazii. Cotletul de berbecut trebuie tinut la marinat cu verdeturile si succesul e garantat.
Se zbrobesc verdeturile impreuna cu usturoiul, dupa care se freaca cu sare si ulei de masline. Cotletele de berbecut se ung cu aceasta marinata se pun intr-un vas acoperit sau intr-o punga inchisa si se lasa la rece cateva ore sau cel mai bine peste noapte. Dupa acest interval cotlete de berbecut se pun intr-u n vas termorezistent, se stropesc cu ulei de masline si vin alb, mai potrivim de sare si piper, se acopera si se pune totul la cuptor. Se coace la 200°C timp de o ora, apoi indepartam capacul si le lasam sa se rumeneasca pe ambele parti. Dupa 30 de minute de cand le punem in cuptor putem sa le intoarcem pe cealalata parte si sa mai punem cateva fire de verdeata, apoi punem staniolul la loc.
Cu garnitura de cartofi picanti cu mustar si miere la cuptor.
Alte retete recomandate:
Un chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleDin categoria rețetelor de post, dar și din categoria rețetelor cu leurdă, rețete de primăvară, azi am preparat...
Piure de cartofi cu spanac si leurdaPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaPentru cei ce iubesc prajiturile acrisoare, dar in acelasi timp lejere, aceste muffins sunt perfecte pentru zilele calduroase...
Muffins cu lime si ciocolata albaPlăcintă cu mere este una din prăjiturile mele preferate si pe care o pregătesc deobicei sâmbătă pentru a avea un...
Placinta cu mereUsor, rapid si delicios acest Tiramisu in monoportii, perfect pentru orice zi a saptamanii. Pofta buna!!
Tiramisu la paharPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaUn blat din biscuiti, un blat pufos si aroma delicata, toate intr-o prajitura foarte simplu de preparat!
Prajitura cu glazura de zmeuraIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosCovrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta
Comentarii