Cosulet cu piept de pui

Cosuletul cu piept de pui este o mancare de carne gustoasa pentru care veti avea nevoie de piept de pui, smantana, orez, legume si un cosulet facut din albus si faina.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g piept de pui
  • o legatura de ceapa
  • 200 g smantana
  • orez cu legume
  • 2 rosii
  • 200 g margarina
  • verdeata
  • un cosulet facut din albus si faina

Mod de preparare

Cosuletul cu piept de pui este o mancare de carne gustoasa pentru care veti avea nevoie de piept de pui, smantana, orez, legume si un cosulet facut din albus si faina. Orezul se caleste in margarina, apoi se adauga la o cana de orez - doua cani si jumatate de supa de carne, apoi sare, piper, delicat si legume. Se calesc morcovul, mazarea, ceapa, gogosarii, dupa care se taie cuburi mici. intr-o cratita, se caleste o ceapa taiata pestisori, apoi se adauga pieptul taiat julien, se caleste timp de cinci minute, dupa care se pune smantana si se adauga sare, piper, delicat si usturoi.
Cosuletul se face din albus batut spuma, in care se adauga sare si putina faina, apoi se unge un polonic cu acest aluat care se introduce in ulei incins pana se intareste si asa se obtine cosul. Pe un platou se pune un pat de orez si se intinde, peste el se pune cosul si in cos se pune pieptul calit cu smantana si se decoreaza cu rosii.


Cosuletul cu piept de pui este o surpriza pentru musafirii tai preferati.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Desert prajitura cu capsuni
1
Prajituri

Desert prajitura cu capsuni

Un desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.

Desert prajitura cu capsuni
Prajitura cu cirese
2
Prajituri

Prajitura cu cirese

O prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!

Prajitura cu cirese
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
3
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Supa rece de capsuni cu crochete de branza
4
Dulciuri

Supa rece de capsuni cu crochete de branza

Azi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...

Supa rece de capsuni cu crochete de branza
Prajitura foaie peste foaie
5
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia