1. se amesteca ketchup cu sosul barbecue,mierea si cognacul 2. se preseaza usturoiul si se adauga 3. se condimenteaza cu sosul de piper,sortisoara ,nu
1. se amesteca ketchup cu sosul barbecue,mierea si cognacul
2. se preseaza usturoiul si se adauga
3. se condimenteaza cu sosul de piper,sortisoara ,nucsoara,piper si sare
4. Se marineaza coastele ca. 5 ore
5. se pun apoi pe gratarul incins cam 20 min si se intorc de mai multe ori
Variante:
-in loc de miere se poate pune zahar nerafinat(maro)
-in loc de cognac se poate pune vin sau bere
Se maninca (cica) cu piine si salata.Pentru mine fara cartofi e ca irigatiile fara ploaie....
Anul trecut m-am delectat cu ele insa sincer sa fiu sosul de piper si cel de barbecue l-am gasit de-a gata
Pofta buna!
Reteta Costite pe gratar propusa de Fredi
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Gasesti AICI retete din aceeasi categorie
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm fost atat de preocupata sa fac alte retete la blaturile de tort, incat am uitat sa va prezint si reteta mea clasica.
Blat de tort vanilat
Comentarii