Presaram costita cu sare si o lasam sa stea 1 zi. Curatam ceapa rosie si o taiem cubulete. Macinam ficatul si taiem carnea afumata cubulete. Inmuiem c
Presaram costita cu sare si o lasam sa stea 1 zi. Curatam ceapa rosie si o taiem cubulete. Macinam ficatul si taiem carnea afumata cubulete. Inmuiem chiflele si le stoarcem. Adaugam ouale, piperul macinat si frunzele de patrunjel. Framantam bine. Calim ceapa in putina untura, adaugam ficatul si prajim, apoi adaugam carnea afumata si presaram cu boia. Amestecam cele doua umpluturi si umplem costita cu ea. Apasam putin, astfel incat umplutura sa se distribuie uniform. Coasem deschizatura. Topim untura si prajim costita in ea pe ambele parti. O punem intr-o tava si cu putina apa o punem la cuptor. Dupa ce apa s-a evaporat, lasam carnea inca putin la cuptor.
La servire feliem carnea.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoIn ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Comentarii