Incinge uleiul, adauga ceapa si usturoiul si prajeste-le pe foc mic timp de 5 minute. Adauga otetul de mere si caleste totul 3 minute pe foc mare, dup
Incinge uleiul, adauga ceapa si usturoiul si prajeste-le pe foc mic timp de 5 minute. Adauga otetul de mere si caleste totul 3 minute pe foc mare, dupa care urmeaza sucul de rosii, condimentele, mierea, sosul si supa de carne. Fierbe totul pe foc mediu 12-15 minute. Toarna acest sos peste costita si inbabuse-o 15 minute. Preincalzeste cuptorul, pune costita intr-un vas termorezistent cu partea grasa in sus. Toarna saramura peste costita si condimenteaza. Prajeste-o in jur de 1 ora la cuptor. Unge-o din 10 in 10 minute cu saramura, iar daca sosul incepe sa se prinda adauga putina apa.
Alte retete recomandate:
Musaca de vinete
Tocanita de pui
Mancare de mazare
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii