Carnea se taie exact langa oase si se spala. Mierea, mustarul, otetul balsamic, vinul alb, sosul de soia, oregano dupa gust, sarea si piperul se amest
Carnea se taie exact langa oase si se spala. Mierea, mustarul, otetul balsamic, vinul alb, sosul de soia, oregano dupa gust, sarea si piperul se amesteca. Se pune intr-o cutie ermetica si se intorc in amestec bucatile costitei. Cel putin pentru o zi se pune in frigider asa incat carnea sa se marineze. Un vas rezistent la foc se unge cu ulei si se pune in el cartofii in coaja, spalati bine. Se presara cu usturoi zdrobit, ceapa tocata marunt si se sareaza. Se pune inapoi si din 10 in 10 minute se stropeste cu zeama ptr marinat sa nu se usuce si sa nu arda deasupra din cauza mierii. Cand se inroseste si oasele se scot cu usurinta, se poate servi.
Alte retete carne recomandate
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Piept pui cu ciuperci
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii