Se spala costita, se portioneaza in lungul coastelor si se condimenteaza cu piper, curry, cimbru si condimente speciale pentru gratar. Punem in frigi
Se spala costita, se portioneaza in lungul coastelor si se condimenteaza cu piper, curry, cimbru si condimente speciale pentru gratar. Punem in frigider pentru o ora. Ceapa si usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Ardeiul, rosiile si gogosarul se taie rondele. Intr-un vas termorezistent se pun bucatile de costita condimentate, apoi ceapa, usturoiul, ardeiul, gogosarii, rosiile. Punem la cuptor. Dupa 10 minute se toarna vinul, punem mierea si asezam feliile de cartofi (taiate rondele) peste carne, dupa care iarasi il punem la cuptor. Este recomandat sa folosim folie de aluminiu. Se spala costita, se portioneaza in lungul coastelor si se condimenteaza cu piper, curry, cimbru si condimente speciale pentru gratar. Punem in frigider pentru o ora. Ceapa si usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Ardeiul, rosiile si gogosarul se taie rondele. Intr-un vas termorezistent se pun bucatile de costita condimentate, apoi ceapa, usturoiul, ardeiul, gogosarii, rosiile. Punem la cuptor. Dupa 10 minute se toarna vinul, punem mierele si asezam feliile de cartofi (taiate rondele) peste carne, dupa care iarasi il punem la cuptor. Este recomandat sa folosim folie.
Este foarte sanatos!
La preparare nu am folosit apa, grasime (ulei, unt) si nici sare. Are un gust fenomenal, merita incercat!
Costita de porc se serveste cald cu garnitura de cartofi cu care s-a copt impreuna.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoIn ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Comentarii