Costita se curata de pielite si de oase si se tine o ora in apa rece cu o lingura de otet ca sa-si piarda mirosul specific. Carnea se spala cu apa rec
Costita se curata de pielite si de oase si se tine o ora in apa rece cu o lingura de otet ca sa-si piarda mirosul specific. Carnea se spala cu apa rece, se pune intr-o forma cu o ceasca de apa calda si o ceasca de ulei, dupa care se introduce forma in cuptorul cald. Dupa o ora friptura se intoarce si se sareaza. Se mai adauga apa daca este nevoie, se condimenteaza cu cimbru si se coloreaza cu boia de ardei dulce. Se lasa la cuptor inca o ora iar cand este gata, se adauga o lingura de unt si o lingura de patrunjel verde tocat, dupa care se mai tine inca zece minute in cuptor.
Se serveste cu legume rasol si salata de sezon.
Alte retete culinare:
Friptura de pui
Ciorba radauteana
Chiftele
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAdor ciupercile de padure, imi plac si ori de cate ori am ocazia, le savurez cu mare pofta in preparate diverse.
Tocanita de galbiori cu sos de smantana si usturoi
Comentarii