Aceasta reteta de cordon bleu se prepara foarte usor. Mai aveti nevoie de muschi de vita, sunca, cascaval, oua, faina, pesmet, supa de carne si condimente.
Aceasta reteta de cordon bleu se prepara foarte usor. Se bat bucatile de carne, apoi se asaza deasupra fiecareia cate o bucata de sunca si una de cascaval. Se pliaza, se sareaza si se pipereaza. Se bat ouale, apoi se dau snitelele prin faina, ou batut si la final prin pesmet. Se toarna intr-o oala supa, se adauga frunzulite de cimbru si se lasa sa dea in clocot. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc snitelele pe fiecare parte. Se adauga untul si se stropesc snitelele cu spuma de unt topit.
Cordon bleu se servesc cu sos de cimbru si garnitura de legume.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii