Se curata conopida dupa care se pune la fiert in apa cu sare, pana aceasta se fierbe curatam ceapa care se va taia marunt si se va cali in ulei, cand
Se curata conopida dupa care se pune la fiert in apa cu sare, pana aceasta se fierbe curatam ceapa care se va taia marunt si se va cali in ulei, cand ceapa este usor rumena adaugam carnea macinata si amestecam totul la foc mediu, pasta de rosii o vom amesteca cu putina apa si o vom turna treptat peste carne. Cand carnea incepe sa-si schimbe culoarea adaugam treptat sare, piper si jumatate din verdeata tocata marunt, apoi adaugam boia dupa gust. Cand carnea este fiarta si apa a scazut adaugam si restul de verdeata, amestecam pentru omogenizare. Luam o tava de marime potrivita pe care o ungem usor cu ulei, se i-a 1/2 din conopida deja fiarta si strecurata bine de apa si se aseaza un strat in tava apoi asezam compozitia cu carne peste care se va asaza branza zdrobind-o intre degete apoi si acopera cu restul de conopida. Batem un ou cu smantana si turnam peste continut apoi intoducem totul in cuptor la 150°c 45 de min.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaAm facut dupa Simona si a iesit foarte bun. Nu mi-a iesit la fel de galben si trebuia sa folosesc o forma mai mica sa iasa...
Sufleu cu ficatei
Comentarii