Piept de pui cu legume si orez la cuptor este o mancare absolut delicioasa. Friptura de pui va fi frageda iar orezul cu legume o completeaza perfect.
1. Carnea se fierbe bine inainte in apa cu sare in care am adaugat si 2-3 morcovi intregi si o foaie de dafin si un praf de sare. Dupa ce fierbe se strecoara si oprim supa separat de carne.
Se curata si spala zarzavatul apoi ceapa se taie marunt, ardeiul se feliaza fin, morcovii si telina se taie cubulete fine iar ciupercile se feliaza si ele.
2. Se calesc legumele in ulei, la inceput amestecand usor cu o lingura de lemn apoi le inabusim un pic acoperindu-le cu un capac. Cand legumele s-au inmuiat adaugam si ciupercile, le inabusim un pic si pe ele impreuna cu legumele dupa care adaugam orezul, amestecand continuu timp de 5 minute. Dupa ce calim un pic si orezul incepem sa adaugam cate un pic de supa(oprind cca 200 ml separat) si lasam sa clocoteasca la foc mic, amestecand din cand in cand.
3. Se toarna orezul cu legumele intr-o tavita mai inalta, se aseaza carnea fiarta de cocos, se toarna si supa oprita si se da la cuptor cca 20-30 minute, pana scade toate supa. Se presara verdeata tocata deasupra.
Pofta buna!
1. Datorită valvei ajustabilepentru controlul presiunii, ingredientele îşi păstrează valorile nutritive
2.Mânerul confortabil cu care este prevăzut nu se încălzeşte, ca să îl poţi muta uşor, oricând şi oriunde.
Serviti cocosul cu orez si legume la cuptor cald.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaUn desert pe cat de simplu, pe atat de nevinovat si gustos :)
Desert rulada cu mac si lamaie si sos de fructe de padureReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii