Cocos cu legume si orez la cuptor

Piept de pui cu legume si orez la cuptor este o mancare absolut delicioasa. Friptura de pui va fi frageda iar orezul cu legume o completeaza perfect.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie
Cocos cu legume si orez la cuptor

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • o cana de orez(200g)
  • 1l de supa de carne
  • copanele si piept de cocos(fiertein supa)
  • 3 ardei grasi rosii
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • o bucatica de telina
  • 400 g ciuperci Champignion
  • cateva fire de patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • o foaie de dafin

Mod de preparare


1. Carnea se fierbe bine inainte in apa cu sare in care am adaugat si 2-3 morcovi intregi si o foaie de dafin si un praf de sare. Dupa ce fierbe se strecoara si oprim supa separat de carne.
Se curata si spala zarzavatul apoi ceapa se taie marunt, ardeiul se feliaza fin, morcovii si telina se taie cubulete fine iar ciupercile se feliaza si ele.

2. Se calesc legumele in ulei, la inceput amestecand usor cu o lingura de lemn apoi le inabusim un pic acoperindu-le cu un capac. Cand legumele s-au inmuiat adaugam si ciupercile, le inabusim un pic si pe ele impreuna cu legumele dupa care adaugam orezul, amestecand continuu timp de 5 minute. Dupa ce calim un pic si orezul incepem sa adaugam cate un pic de supa(oprind cca 200 ml separat) si lasam sa clocoteasca la foc mic, amestecand din cand in cand.

3. Se toarna orezul cu legumele intr-o tavita mai inalta, se aseaza carnea fiarta de cocos, se toarna si supa oprita si se da la cuptor cca 20-30 minute, pana scade toate supa. Se presara verdeata tocata deasupra.
Pofta buna!



1. Datorită valvei ajustabilepentru controlul presiunii, ingredientele îşi păstrează valorile nutritive
2.Mânerul confortabil cu care este prevăzut nu se încălzeşte, ca să îl poţi muta uşor, oricând şi oriunde.




Serviti cocosul cu orez si legume la cuptor cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Ciorba de loboda cu omleta
1
Ciorbe

Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Ciorba de loboda cu omleta
Pizza cu ton si ciuperci
2
Paste si pizza

Pizza cu ton si ciuperci

Ca la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...

Pizza cu ton si ciuperci
Cozonac pufos cu aluat oparit
3
Cozonac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Bulgur colorat cu snitele de soia
4
Mancaruri de post

Bulgur colorat cu snitele de soia

O mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!

Bulgur colorat cu snitele de soia
Parteneri
Desert rulada cu mac si lamaie si sos de fructe de padure
Bucataras.RO

Desert rulada cu mac si lamaie si sos de fructe de padure

Un desert pe cat de simplu, pe atat de nevinovat si gustos :)  

Desert rulada cu mac si lamaie si sos de fructe de padure
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce