Coaste de porc cu sos

1. Se taie marunt ceapa (sau se da pe razatoare) 2. Se amesteca apoi ceapa cu uleiul, pasta de tomate si sucul de rosii. 3. Se adauga usturoiul zdrobi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg coaste de porc
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 150 ml suc de rosii
  • 50 ml vin alb sec
  • 1 lingura sos Worcester
  • 1 lingurita mustar dulce
  • 1 lingurita rasa cimbru uscat
  • 1 lingurita miere
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Se taie marunt ceapa (sau se da pe razatoare)

2. Se amesteca apoi ceapa cu uleiul, pasta de tomate si sucul de rosii.

3. Se adauga usturoiul zdrobit, vinul, sosul Worcester, mustarul, cimbrul, mierea, sare si piper.

4. Se omogenizeaza bine toata compozitia.

5. Se curata coastele de grasime in exces, se spala, se scurg iar apoi se usca.

6. Se pun coastele intr-un castron si se toarna peste el sosul pregatit.

7. Se amesteca bine, astfel incat coastele sa fie unse cu sos.

8. Astfel unse, coastele se pun pe gratarul incins pana se rumenesc bine pe ambele parti.
Se servesc fierbinti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Ciorba de loboda cu omleta
1
Ciorbe

Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Ciorba de loboda cu omleta
Pizza cu ton si ciuperci
2
Paste si pizza

Pizza cu ton si ciuperci

Ca la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...

Pizza cu ton si ciuperci
Cozonac pufos cu aluat oparit
3
Cozonac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Bulgur colorat cu snitele de soia
4
Mancaruri de post

Bulgur colorat cu snitele de soia

O mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!

Bulgur colorat cu snitele de soia
Parteneri
Farfalle cu pesmet, nuci si scortisoara
Bucataras.RO

Farfalle cu pesmet, nuci si scortisoara

Retete de suflet Recunoasteti sincer de cand nu ati mai mancat...eu nici nu imi mai aduc aminte cand am mancat ultima oara,...

Farfalle cu pesmet, nuci si scortisoara
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce