Clatitele cu carne de vita sunt foarte bune. Pentru a prepara aceasta reteta de clatite aveti nevoie de oua, faina, ulei, bacon, ceapa si carne tocata de vita.
Clatitele cu carne de vita sunt foarte bune. Pentru a prepara aceaste clatite din lapte, ou, faina si condimente se face un aluat de clatite, care se coc in tava rotunda si se umplu cu o pasta din carne. Se da carnea prin masina, apoi se caleste cu ceapa, iar dupa ce s-a racit, se mai da o data prin masina si se amesteca cu ouale, smantana si condimentele, dupa care se umplu clatitele si se dau la cuptor.
Aluatul de clatite se face din 400 g faina, 500 ml apa minerala sau lapte, patru oua, sare, piper, 4 linguri de ulei, iar umplutura se face din 150 g bacon, o ceapa, 2 catei de usturoi, 250 g carne de vita tocata, sare, piper si un varf de cutit de Secretul Gustului.
Clatitele gustoase cu carne de vita se servesc calde, cu ketchup sau cu smantana.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii