Pentru ciulama de pui cu mamaliguta puiul se curata, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, telina si ceapa se curata, se spala si se cresteaza. Faina se cerne.
Pentru ciulama de pui cu mamaliguta puiul se curata, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, telina si ceapa se curata, se spala si se cresteaza. Faina se cerne. Puiul se pune la fiert in apa rece cu sare, se spumeaza, se adauga morcovi, ceapa, telina, cuburile MAGGI si se fierb in continuare cca 15 minute. Dupa ce a fiert, supa se strecoara. Carnea se scoate separat, se portioneaza, se tine la cald in putina supa. Faina se dizolva in 150 g supa racita, se adauga ulei incalzit si se amesteca bine pentru a nu face cocoloase. Se adauga treptat supa calda, pana se obtine consistenta de ciulama. Deasupra se adauga bucati mici de margarina sau unt, pentru a nu se face crusta. Carnea portionata se pune in ciulama.
Ciulamaua de pui se serveste calda, cu mamaliguta.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii