Se curata ciolanul, jumatatea interioara a ciolanului, se sareaza, se ruleaza si se leaga, cum se leaga si sunca de obicei. Intre timp, se taie in cu
Se curata ciolanul, jumatatea interioara a ciolanului, se sareaza, se ruleaza si se leaga, cum se leaga si sunca de obicei.
Intre timp, se taie in cubulete marunte, sunca si ceapa, patrunjelul se toaca marunt si se zdorbeste usturoiul. Se pune ciolanul la fiert in apa rece si se sareaza dupa ce s-a fiert. In timp ce se fierbe ciolanul, se pune ceapa la prajit in ulei, se adauga ciupercile si se prajesc in continuare, se condimenteaza cu sare si piper, se adauga patrunjelul si se lasa sa fiarba pana devin moi. Se adauga la compozitie, sunca si usturoiul zdrobit, se amesteca, se toarna mustul, se adauga smantana si se lasa la fiert. Cand s-a fiert ciolanul, se lasa la racit, se indeparteaza ata cu care a fost legat si se taie felii. Se pune ciolanul taiat felii in vas jena, se toarna peste el amestecul de ciuperci si se pune in cuptor preincalzit sa se prajeasca.
Alte retete carne recomandate
Dovlecei umpluti
Tocanita de pui
Ciuperci umplute
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzLasagna place tuturor, cel putin eu asa cred...Este versatila, se poate face in multe combinatii, sosul ragu se poate pastra...
Lasagna cu vinete, dovlecei si carne de porc
Comentarii