Ciocanelele la tava sunt o mancare cu carne rapida si delicioasa. Ne salveaza atunci cand nu avem timp de stat pe langa aragaz deoarece nu sunt pretentioase, sunt delicioase si ne incalzesc bucataria :).
Se spala ciocanelele, se ung cu ulei sau unt, se sareaza, se asaza in tava. Se curata telina, se taie in felii. Se spala si se curata morcovii, se taie in felii. Se adauga legumele tocate peste ciocanele, in tava. Se adauga apa cat sa acopere ciocanelele, se mai poate condimenta.
Se preincalzeste cuptorul, dupa care se introduce tava in cuptor, unde va sta circa 1 ora la foc mediu. La final, se adauga putina verdeata tocata marunt.
Pofta buna!
Ciocanelele de pui la tava se servesc calde.
Sursa acestei retete este blogul culinar Idei Delicioase
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafidePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii