Se pune untul pe foc impreuna cu 250ml. de zeama concentrata de pui (Knorr+apa) si se lasa sa fiarba incet pana scade la jumatate. Se curata usturoiul
Se pune untul pe foc impreuna cu 250ml. de zeama concentrata de pui (Knorr+apa) si se lasa sa fiarba incet pana scade la jumatate.
Se curata usturoiul, se toca marunt si se alege frunzulitele de cimbru. Se pune cele 100g. unt sa se incinga intr-o cratita si se prajesc ciocanelele, pana ce se rumenesc pe toate partile. Se face focul mai mic, se adauga usturoiul si mierea, se toarna deasupra untul fiert cu zeama de carne si se amesteca bine. Se lasa sa fiarba incet, fara capac, circa 15 minute, pana ce carnea se caramelizeaza si se evapora zeama din cratita. Se sareaza, pipereaza, se presara peste ele cimbrul si se serveste pe un platou.
Se servesc pe un platou, garnisite cu frunzulite de cimbru. Se serveste ca atare sau se insoteste de garnitura dupa gust.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaAm facut dupa Simona si a iesit foarte bun. Nu mi-a iesit la fel de galben si trebuia sa folosesc o forma mai mica sa iasa...
Sufleu cu ficatei
Comentarii