Chili cu carne este o reteta simpla. Pentru prepararea acestei retete cu carne aveti nevoie de legume, carne tocata, bulion si condimente.
Chili cu carne este o reteta simpla. Pentru prepararea acestei retete cu carne tocata se toaca marunt ceapa, usturoiul, morcovul se rade, rosiile se taie sferturi iar ardeii se taie cuburi. Carnea tocata se prajeste in ulei incins pana se faramiteaza. Se adauga ceapa, usturoi, morcovi si ardei grasi. Se lasa la prajit impreuna. Se adauga bulion si se stinge cu supa. Se adauga oregano si se lasa la fiert la foc mic cca 10 minute. Boabele de fasole si de naut din conserva se lasa la scurs, apoi se adauga la chili si se mai lasa la fiert 10 minute, dupa care se sareaza si se pipereaza.
Mancarea se serveste cu orez.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii