Carnea, curatata de pielite si tendoane, se da de doua ori prin masina de tocat (a doua oara si cu paine, muiata in lapte). Se adauga sarea, laptele r
Carnea, curatata de pielite si tendoane, se da de doua ori prin masina de tocat (a doua oara si cu paine, muiata in lapte). Se adauga sarea, laptele rece si jumatate din unt. Se amesteca tocatura pana ce se omogenizeaza si intreaga compozitie devine ca o pasta. Cu mana uda, se formeaza chiftelute, care se tavalesc prin faina (pesmet) si se prajesc in restul de unt (ulei) incins, cate 5 minute pe fiecare parte. La sfarsit, se pun 5 minute la cuptor.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzUn aperitiv minunat pentru o seara de duminica in familie :), un blat grozav de bun asemanator cu cel de tarta dar totodata...
Aperitiv rustic cu spanac, mazare si branzeturi
Comentarii