Se curata ceapa si se toaca marunt. Se curata morcovii si se taie rondele. Se pun la calit in putin ulei. Dupa ce s-au patruns putin se adauga ciuperc
Se curata ceapa si se toaca marunt. Se curata morcovii si se taie rondele. Se pun la calit in putin ulei. Dupa ce s-au patruns putin se adauga ciupercile taiate felii. Se lasa sa se patrunda si acestea, se adauga un pahar cu apa. Se adauga castravetii murati taiati rondele, chiftelutele si se adauga apa pana se acopera putin compozitia din oala. Intr-un pahar cu apa se amesteca 3 linguri de faina cu boia dulce si apa pana se face o pasta omogena si se pune in oala. Se lasa sa fiarba fara capac, se amesteca pentru a nu se prinde de oala. Se adauga sare si piper dupa gust. Se ia de pe foc atunci cand a scazut suficient.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaAm facut dupa Simona si a iesit foarte bun. Nu mi-a iesit la fel de galben si trebuia sa folosesc o forma mai mica sa iasa...
Sufleu cu ficatei
Comentarii