Am pus repede in robot carnea tocata si legumele si am dat drumul . Le-am dat prin faina si le-am prajit. Am facut un sos simplu de tot : in unt topit
Am pus repede in robot carnea tocata si legumele si am dat drumul .
Le-am dat prin faina si le-am prajit.
Am facut un sos simplu de tot : in unt topit se caleste o lingura de faina; se adauga apa cat sa se faca sosul; se pune si bulion, se potriveste de sare si piper si se adauga chiftelele, se lasa la fiert vreo 20 min dupa care se ia de pe foc si se adauga o foaie de dafin.
Reteta Chiftelute cu sos a fost propusa de Lapona Enigel
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm fost atat de preocupata sa fac alte retete la blaturile de tort, incat am uitat sa va prezint si reteta mea clasica.
Blat de tort vanilat
Comentarii