Chiftelutele cu hrean si smantana sunt foarte bune. Pentru aceste chiftele aveti nevoie de 700 g carne tocata fin.
Chiftelutele cu hrean si smantana sunt foarte bune. Pentru a prepara aceste chiftele se amesteca bine cu ceapa calita in 50 ml de ulei apoi tocata prin masina, ouale si piperul, apoi se fac chiftelute mici pe care le prajim. Dupa ce s-au racit, se amesteca cu un sos facut din doua radacini de hrean curatat si ras pe razatoarea mica si batuta cu mixerul pana devine spumoasa. Se amesteca, se da gust de sare, se pune pe platou si la final se decoreaza cu patrunjel verde.
Chiftelutele cu hrean si smantana se servesc calde.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii