1 piept de pui transat in doua cu ciocanul de snitele. Se taie in felii. Se adauga paprika, praf de usturoi si o lingura ulei masline. Se amesteca foa
1 piept de pui transat in doua cu ciocanul de snitele. Se taie in felii. Se adauga paprika, praf de usturoi si o lingura ulei masline. Se amesteca foarte bine si se lasa in frigider pentru circa 30 minute.
Se asaza pe bete de frigarui.
Se ung cu o marinada din : 1 lingura dijon mustar si 1 lingurita sos soya. Se lasa inca 5 minute la marinat dupa care se baga la cuptor pentru circa 35 minute.
Pe o tava cu 2 linguri ulei de masline si un mix de vegetale(se poate si numai sare) se adauga legumele si se prajesc 5 minute pana cand sunt putin moi. Gata prajite se pun pe o farfurie. In uleiul ramas se adauga 1 lingura sos soya.
Intre timp fierbe orezul dupa indicatiile de pe pachet. Se strecoara foarte bine intr-o sita.
Se adauga orezul in tava cu uleiul de masline si sos soya si se prajeste circa 3 minte. Se adauga si legumele prajite.
Gata pentru servire.
Reteta propusa de PARADIS
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm fost atat de preocupata sa fac alte retete la blaturile de tort, incat am uitat sa va prezint si reteta mea clasica.
Blat de tort vanilat
Comentarii