1. Carnea se taie in bucati cam de 2 cm iar apoi se lasa cel putin 30 minute in marinata. 2. Nucile de acaju se prajesc in ulei pana se rumenesc, iar
1. Carnea se taie in bucati cam de 2 cm iar apoi se lasa cel putin 30 minute in marinata.
2. Nucile de acaju se prajesc in ulei pana se rumenesc, iar apoi se scot deoparte.
3. Se prajeste si carnea iar apoi se pune deoparte.
4. Se prajesc putin si ardeii, apoi se pun deoparte.
5. Se scurge tot uleiul din tigaie.
6. Se pune sosul si cand acesta a inceput sa fiarba se adauga nucile de acaju si puiul si se tin pana se imbraca bine in sos
7. Se scot pe farfurie.
8. Deasupra se pun ardeii... (ardeii se pot adauga si ei o data cu carnea, dar se vor "bruneti" putin de la sos )
Reteta Chicken cashew a fost propusa de Cristina k
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzLe-am tot vazut pe aceste frumoase pariziene,pe ici,pe colo chiar si pe dincolo,asa ca m-am documentat direct din curtea...
Pariziene cu pere
Comentarii