Carnea(fara sa fie spalata) se sterge bine cu un servet umed, se sareaza, se freaca cu usturoiul pisat si mirodeniile. Se asaza intr-un castron si se
Carnea(fara sa fie spalata) se sterge bine cu un servet umed, se sareaza, se freaca cu usturoiul pisat si mirodeniile. Se asaza intr-un castron si se lasa sa stea astfel 3-4 ore. Apoi se presara peste carne boiaua de ardei si se asaza pe o tava unsa cu grasime. Se da la cuptor la foc rapid 30 minute, apoi se face focul potrivit. Se tine la cuptor 1 ½ ora. In timpul frigerii, se stropeste din cind in cind cu zeama din tava. Se taie felii, se asaza pe farfuria de servit, se stropeste cu zeama din tava, strecurata si se serveste cu cartofi prajiti, salata sau gogosari si castraveciori in otet.
Se poate servi si rece, taiata felii mai subtiri
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzCea mai bună mâncare în copilărie era șnițelul de pui pe care îl pregăteau mamele și de care nu ne...
Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă
Comentarii