Castraveti cu carne de vita

Pentru castraveti cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Castravetii murati se spala, se curata de coaja, se taie in bucati.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de vita - 600 g
  • ulei - 100 ml
  • castraveti murati - 1
  • 2 kg
  • ceapa - 200 g
  • faina - 30 g
  • pasta de tomate - 50 g
  • boia de ardei dulce - 2 g
  • cimbru - 2 g
  • marar verde - 1 legatura
  • sare dupa gust
  • rosii proaspete/conserva - 200 g/100 g
  • 1 cub MAGGI de vita

Mod de preparare

Pentru castraveti cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Castravetii murati se spala, se curata de coaja, se taie in bucati lungi de 4-5 cm si grosime de 2 mm, se spala din nou si se fierb in apa. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Mararul verde se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie sferturi. Bucatile de carne se sareaza, se inabusa cca 20 de minute in ulei cu 100 ml apa si se scot in alt vas. in jiul ramas se inabusa ceapa, se adauga faina dizolvata in 50 ml apa, pasta de tomate, cubul MAGGI, boia, sare, apa fiarta (700 ml) si se fierbe cca 20 de minute. Sosul format se strecoara peste carne si se continua fierberea cca 50 minute. Se introduc castravetii, se mai fierbe 10 minute, se condimenteaza cu cimbru, se adauga rosii si se introduce la cuptor inca 10 minute.

Castravetii cu carne de vita se servesc calzi, cu marar verde deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Bait pentru carne de vanat
1
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
2
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Supa crema de morcovi
3
Supe de legume

Supa crema de morcovi

Super hranitoare

Supa crema de morcovi
Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
4
Mancaruri cu varza

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca

Pentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua
5
Mancaruri cu cartofi

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua

Pentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia