Se bate fiecare bucata de carne, se pun pe 3 bucati de staniol si se fac rulouri astfel: carnea de vita se umple cu mugur de bambus sau porumb, carnea
Se bate fiecare bucata de carne, se pun pe 3 bucati de staniol si se fac rulouri astfel: carnea de vita se umple cu mugur de bambus sau porumb, carnea de porc se umple cu visine confiate si pieptul de pui se umple cu ciuperci, cascaval si nucsoara. Se fac rulouri si se baga la prajit in ulei incins. Intre timp se face sosurile pentru fiecare rulou. Pentru ruloul cu carne de vita se face sos alb, pentru ruloul din carne de porc se face sos alb, iar pentru ruloul din piept de pui se face sos verde. Sosul rosu se face: se pune 20 gr. ceapa la calit, dupa care se adauga 50 gr. rosii (bulion,rosii conserva etc). Sosul de branza se face din sos carbonara, sau din cascaval cu smantana si galbenus de ou, se imparte in 2 parti egale intr-o parte se adauga mustar pentru ruloul de porc, iar in jumatatea a doua se adauga patrunjel si marar, pentru ruloul din piept pui(se obtine sos verde). Pofta buna
Se serveste la cald, cu cartofi noisette si cu smantana!!!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranzun dulce de nerefuzat ;)
Savarine din pesmet cu dulceata de zmeura
Comentarii