Casa Grande Lazarinii

Se bate fiecare bucata de carne, se pun pe 3 bucati de staniol si se fac rulouri astfel: carnea de vita se umple cu mugur de bambus sau porumb, carnea

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • Pentru 1 portie: Carne vita 75 gr
  • carne porc 75 gr
  • piept pui 100 gr
  • visine confiate 4 bucati
  • muguri bambus sau porumb 1 bucata
  • ciuperci 50 gr
  • cascaval 50 gr
  • rosii 50 gr
  • ceapa 20 gr
  • sos branza
  • mustar
  • verdeturi
  • condimente(nucsoara
  • vegeta)
  • ulei

Mod de preparare

Se bate fiecare bucata de carne, se pun pe 3 bucati de staniol si se fac rulouri astfel: carnea de vita se umple cu mugur de bambus sau porumb, carnea de porc se umple cu visine confiate si pieptul de pui se umple cu ciuperci, cascaval si nucsoara. Se fac rulouri si se baga la prajit in ulei incins. Intre timp se face sosurile pentru fiecare rulou. Pentru ruloul cu carne de vita se face sos alb, pentru ruloul din carne de porc se face sos alb, iar pentru ruloul din piept de pui se face sos verde. Sosul rosu se face: se pune 20 gr. ceapa la calit, dupa care se adauga 50 gr. rosii (bulion,rosii conserva etc). Sosul de branza se face din sos carbonara, sau din cascaval cu smantana si galbenus de ou, se imparte in 2 parti egale intr-o parte se adauga mustar pentru ruloul de porc, iar in jumatatea a doua se adauga patrunjel si marar, pentru ruloul din piept pui(se obtine sos verde). Pofta buna
Se serveste la cald, cu cartofi noisette si cu smantana!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Cozonaci Babani
1
Cozonac

Cozonaci Babani

Pregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...

Cozonaci Babani
Pasca cu smantana
2
Retete de Pasti

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Pasca cu smantana
Ciorbă de miel reţetă, reteta video
3
Retete de Pasti

Ciorbă de miel reţetă, reteta video

Ciorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...

Ciorbă de miel reţetă, reteta video
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone
4
Prajituri

Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone

O prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..

Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone
Cozonac Rosenkranz
5
Cozonac

Cozonac Rosenkranz

Cozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...

Cozonac Rosenkranz
Parteneri
Savarine din pesmet cu dulceata de zmeura
Bucataras.RO

Savarine din pesmet cu dulceata de zmeura

un dulce de nerefuzat ;)

Savarine din pesmet cu dulceata de zmeura
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide