Se caleste ceapa , ardeiul, morcovul, se adauga carnea taiata bucatele mici. Se lasa sa se rumeneasca, apoi se adauga apa, o foaie de dafin , condimen
Se caleste ceapa , ardeiul, morcovul, se adauga carnea taiata bucatele mici.
Se lasa sa se rumeneasca, apoi se adauga apa, o foaie de dafin , condimente si se fierbe la foc mic.
Cand este fiarta se adauga orezul.
Se mai adauga apa, pana este acoperit complet si se baga la cuptor.
Daca este cazul se mai adauga apa. Eu am pus la sfarsit si un pic de mazare.
Pofta buna!
Reteta Carne de vita cu orez la cuptor a fost propusa de amalia aa pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de vita gasiti aici:
Mancare cu carne de vita si Guinness,
Hamburger cu carne de vita,
Salata carne de vita si verdeata
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm fost atat de preocupata sa fac alte retete la blaturile de tort, incat am uitat sa va prezint si reteta mea clasica.
Blat de tort vanilat
Comentarii