Carnea se taie in felii apoi se fierbe amidon alimentar. Adaugam cubuletele de ceapa, usturoiul taiat marunt, cubulete mici de tuchini, apoi le prajim
Carnea se taie in felii apoi se fierbe amidon alimentar. Adaugam cubuletele de ceapa, usturoiul taiat marunt, cubulete mici de tuchini, apoi le prajim in ulei fierbinte. Apio adaugam pe rand vinul si sosul de soia. Asezonama cu sare, piper, ghimbir si eventual cu sos de curry.
Alte retete recomandate
Tocanita de cartofi cu pui
Tocanita de ceapa cu pui
Tocanita de ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz
Comentarii