Punem la prajit carnea cu ceapa Spalam bine telina,taiem in doua frunzele si le intoarcem putin asa cum facem cand stoarcem o rufa. Se fierbe mult mai
Punem la prajit carnea cu ceapa
Spalam bine telina,taiem in doua frunzele si le intoarcem putin asa cum facem cand stoarcem o rufa. Se fierbe mult mai repede daca e putin "strivita".
Cand e calita bine carnea,adaugam putina apa,cat sa acopere carnea.
Adaugam telina.
Si lasam cam 30 minute pana se inmoaie bine carnea.
Facem apoi sosul de ou cu lamaie dintr-un ou si zeama de la o lamaie si putina zeama fierbinte sa nu se taie oul.
O turnam peste si inchidem focul, punem capacul si lasam sa se "odihneasca".
Se serveste cald si merge cu o bere.
Pofta buna!
Reteta Carne de porc cu telina a fost propusa de Theodora pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de porc gasiti aici:
Muschiulet impletit,
Spaghete cu muschiulet si ciuperci,
Friptura in ulei
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzLe-am tot vazut pe aceste frumoase pariziene,pe ici,pe colo chiar si pe dincolo,asa ca m-am documentat direct din curtea...
Pariziene cu pere
Comentarii