Se prajeste carnea, taiata in bucati de marime potrivita, in uleiul incins. Se adauga putina apa fierbinte sau supa de oase si se lasa la inabusit. Se
Se prajeste carnea, taiata in bucati de marime potrivita, in uleiul incins. Se adauga putina apa fierbinte sau supa de oase si se lasa la inabusit. Se scoate carnea si, in uleiul ramas, se caleste ceapa taiata marunt. Carnea se pune peste ceapa si se adauga pasta de rosii diluata cu putina apa. Se potriveste de sare si de piper si se lasa sa fiarba timp de 30 de minute.
Se adauga rosiile oparite, curatate de coaja si taiate marunt, precum si mazarea fiarta si se mai fierbe 10 minute.
Cand este aproape gata, se adauga zaharul si se da 15 minute la cuptor.
Se serveste cu marar tocat.
Alte retete carne recomandate
Ciuperci umplute
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii