Pregatim o saramura din ulei si condimente in care punem carnea, pe care o tinem la frigider timp de o zi. A doua zi scoatem carnea din saramura, le b
Pregatim o saramura din ulei si condimente in care punem carnea, pe care o tinem la frigider timp de o zi. A doua zi scoatem carnea din saramura, le batem putin si le asezonam cu sare si piper. Ungem cu unt un vas yena mai mare si punem in el feliile de carne. Pregatim un sos din cascaval ras, smantana si mustar si il turnam peste carne sa o acopere. Prajim in cuptor preincalzit, la foc mediu, timp de 25 de minute, pana cascavalul devine maroniu.
Alte retete recomandate:
Mancare de dovlecei
Dovlecei cuptor
Ciorba dovlecei
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniSunt indragostita de aceste prajituri pufoase cu fructe. Profit de faptul ca sunt multe fructe proaspete acum pe piata, iar...
Desert prajitura pufoasa cu capsuniIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii