Carnea de porc cu ananas este o mancare de carne exotica deosebit de delicioasa. Se poate servi cu orez fiert. Se pun fasiile de carne intr-un castron, se scurge ananasul.
Carnea de porc cu ananas este o mancare de carne exotica deosebit de delicioasa. Se pun fasiile de carne intr-un castron, se scurge ananasul si din zeama se iau doua linguri si se amesteca cu doua linguri de sos de soia, doua linguri de vin, pasta de chili si doua lingurite de amidon. Se toarna peste carne, se acopera cu un capac si se lasa sa se patrunda timp de treizeci de minute. Se curata gogosarii si se taie felii subtiri, dupa care se scoate carnea din castron, se lasa sa se scurga, apoi se prajeste la foc iute in uleiul incins. Se adauga gogosarii, se prajesc putin, apoi turnam peste carne marinata din castron si lasam sa fiarba timp de zece minute. Zeama de ananas o amestecam cu ketchup, otetul si amidonul, turnam peste carne si fierbem timp de 10 minute, iar la ultimul clocot, se adauga ananasul.
Ca garnitura, carnea de porc cu ananas, se poate servi cu orez fiert.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii