• tocati cuburi mici slanina• carnea de mistret o tocati cu ajutorul masinii de tocat atasata la robotul multifunctional
• tocati cuburi mici slanina
• carnea de mistret o tocati cu ajutorul masinii de tocat atasata la robotul multifunctional Ankarsrum
• adaugati in masina de tocat si usturoiul curatat de coaja
• amestecati carnea tocata si slanina intr-un bol incapator, adaugati condimentele dupa gust si framantati bine, adaugand apa treptat
• rulati cu grija membrana de carnati pe palnia masinii de tocat si umpleti cu grija carnatii
• din loc in loc puteti rasuci membrana, formand carnatii de dimensiunea dorita
• se pot consuma proaspeti sau uscati, dupa preferinta.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranzde trei zile am o pofta,dar nu am avut timp sa o prepar,in sfarsit;;)
Paste cu branza la cuptor
Comentarii