Se curata foarte bine capul de vitel si se pune sa stea cateva ore in apa rece, schimband apa de e nevoie, pana nu mai ramane nici o urma de sange. Ca
Se curata foarte bine capul de vitel si se pune sa stea cateva ore in apa rece, schimband apa de e nevoie, pana nu mai ramane nici o urma de sange. Capul trebuie sa fie foarte bine cuprins de apa, caci partea care sta la aer se inegreste. Se pune sa fiarba apa intr-o oala incapatoare adaugand o lingura de sare, o ceapa mare, 10-12 boabe de piper, 2 frunze de dafin si 6 linguri de otet. Cand apa clocoteste, se pune capul si se lasa sa fiarba cam 2 ore la foc mic. Se curata carnea de pe oase, se aseaza pe o farfurie. Se pregateste o maioneza cu putin mustar si se toarna deasupra. Imprejur se fac mici movilite alternand din aspic, capere, sardele de Lissa spalate si fara oase, albus si galbenus de ou rascopt, toate tocate marunt.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranzun dulce de nerefuzat ;)
Savarine din pesmet cu dulceata de zmeura
Comentarii