Se toaca carnea si se pune intr-o cratita impreuna cu ceapa tocata marunt si cu o bucata de unt. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba carnea in suc
Se toaca carnea si se pune intr-o cratita impreuna cu ceapa tocata marunt si cu o bucata de unt. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba carnea in sucul ei amestecind din cind in cind sa nu se lipeasca. Dupa ce carnea este bine fiarta (daca este nevoie se mai adauga putina apa), se potriveste de sare si piper si se lasa sa scada. Se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca. Cind carnea este calduta, se mai da o data prin masina de tocat, adaugind la sfirsit o felie de piine. Tocatura se amesteca bine cu oul si cu verdeata. Cu aceasta compozitie se ung si se ruleaza clatitele preparate in prealabil. Se asaza intr-o tava si se dau la cuptor 7-8 minute.
Se serveste calda
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzSe iau la pachet, la pachetelul vesel desigur, le preparati de seara si le aveti pe masa la prima ora a diminetii :)))) si...
Briose mic dejun
Comentarii