Pentru boeuf breze cu ciuperci slanina se taie felii subtiri. Carnea se curata, se spala si se zvanta. Morcovii, patrunjelul radacina si pastarnacul se spala si se taie felii.
Pentru boeuf breze cu ciuperci slanina se taie felii subtiri. Carnea se curata, se spala si se zvanta. Morcovii, patrunjelul radacina si pastarnacul se spala si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame (daca se folosesc ciuperci conservate, acestea se scurg de lichid, se trec sub jet de apa rece si se taie lame). Usturoiul se curata si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Carnea se impaneaza cu slanina, se inabusa in ulei si 100 ml apa, se adauga ceapa, telina, morcovi, pastarnac, patrunjel radacina, usturoi, pasta de tomate, cuburile MAGGI, piper, sare si, treptat, apa. Se fierbe inabusit cca 1 ora. Carnea fiarta se portioneaza. Sosul se paseaza si se fierbe cca 10 minute impreuna cu ciupercile, vinul si zaharul.
Boeuful breze cu ciuperci se serveste cald, cu diferite garnituri din legume sau galuste de cartofi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vaniliePregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaDaca tot aveam niste mere care nu le mai vroia nimeni am pus rapid de o placinta,inspiratia de la reteta Catalinei:...
Apple Pie - Placinta americana cu mere
Comentarii