Pentru biftec berlinez cu ceapa prajita carnea de vita si de porc se spala si se taie bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie pestisori.
Pentru biftec berlinez cu ceapa prajita carnea de vita si de porc se spala si se taie bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie pestisori (150 g). Painea alba se taie felii, se inmoaie in apa si se stoarce bine. Carnea, impreuna cu 100 g de ceapa si painea inmuiata si stoarsa se da prin masina de tocat cu sita deasa. Cartofii se spala, se fierb in coaja in apa cu sare, se curata si se taie marunt. Faina se cerne. Ouale se spala sub jet de apa rece. Compozitia tocata se amesteca cu un ou, jumatate din cantitatea de patrunjel verde, sare si piper. Aceasta compozitie se portioneaza in 5 bucati de forma rotunda, se dau prin faina, li se da forma de cuib, se prajesc la cuptor intr-o tava cu 20 ml ulei. Se prepara oua ochiuri (5 bucati) in 50 ml ulei si se sareaza. Separat, 200 g de ceapa taiata se amesteca cu restul de faina si se prajeste in 50 ml ulei.
Cartofii se soteaza in 30 ml ulei si 30 ml apa.
Biftecul berlinez cu ceapa prajita se serveste cu garnitura de cartofi soté si patrunjel verde deasupra.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii