Se curata ceapa si se fierbe mazarea in cazul in care cumparati congelata. Pui legumele si carnea in cratita, presari sare si m
Se curata ceapa si se fierbe mazarea in cazul in care cumparati congelata.
Pui legumele si carnea in cratita, presari sare si maghiran si inabusi 40-50 de minute, pana devin fragede.
Se dizolva faina cu 2-3 linguri de zeama de la carne si mazare si adaugi si boia; torni peste carne si mai lasi sa dea 2-3 clocote.
Se serveste alaturi de mazare
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Drob de miel special
Miel betiv
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii