Se pune carnea in apa clocotita si se fierbe 2 minute, apoi aruncam apa. Pulpele le punem intr-un vas termo-rezistent, adaugam ghimbirul, ceapa verde
Se pune carnea in apa clocotita si se fierbe 2 minute, apoi aruncam apa. Pulpele le punem intr-un vas termo-rezistent, adaugam ghimbirul, ceapa verde si sarea. O punem in kukta si fierbem sub presiune de aburi 3/4 de ora. Intre timp, incingem untura, adaugam ceapa, amestecand prajim timp de 2 minute, asezonam cu sare si curry, apoi, amestecand, mai prajim 1 minut. Adaugam zaharul, amestecul de condimente, amestecam, apoi sosul de soia, ardeiul iute, pasta de rosii si supa de pui, apoi fierbem inca 2 minute amestecand. Adaugam amidonul diluat in 2 linguri de apa si amestecam pana incepe sa se ingroase.
Alte aperitive recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaIntr-o zi aveam o punga cu pulpe de pui prin frigider si nu stiam ce sa gatesc din ele. Eram intr-o pana totala de idei si...
Mancare de pui cu masline si rosiiReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii