Ardeii umpluti cu sos se prepara in doi pasi, prima data se pune la fiert, apoi in cuptor. Prima data insa, pregatim ingredientele.
Ardeii umpluti cu sos se prepara in doi pasi, prima data se pune la fiert, apoi in cuptor. Prima data insa, pregatim ingredientele. Se spala ardeii si se curata de cotor si seminte, apoi se lasa sa se scurga. Carnea se spala, se taie bucati mici si se da prin masina de tocat. Se amesteca cu cele doua cepe maruntite, cu doi cartofi trecuti pe razatoarea mica si orezul ales si spalat in mai multe ape. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se coloreaza cu rosii taiate felii subtiri, dupa ce s-au curatat de pielite. In amestec se adauga verdeata tocata si un ou crud. Se omogenizeaza si se umplu ardeii. Intr-o oala mare si adanca se asaza ardeii unul langa altul, se acopera cu apa calda si se lasa sa fiarba o ora. Se amestea o lingurita de faina cu apa calda si se toarna sosul peste ardei. Se sareaza sosul si se coloreaza cu rosii taiate felii subtiri. Oala se introduce in cuptorul cald si se tine la foc potrivit pana cand sosul scade.
Ardeii umpluti cu sos se servesc cu smantana.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAdor ciupercile de padure, imi plac si ori de cate ori am ocazia, le savurez cu mare pofta in preparate diverse.
Tocanita de galbiori cu sos de smantana si usturoi
Comentarii