Pentru a pregati ardei umpluti cu cascaval, avem nevoie de ardei, carne macinata si condimente. Aceasta mancare este foarte delicioasa.
Pentru a pregati ardei umpluti cu cascaval, avem nevoie de ardei, carne macinata si condimente. Aceasta mancare este foarte delicioasa. Carnea se amesteca cu orezul, cu ouale, patrunjel, sare si piper. Se unge tava de copt, ardeii taiati in lungime se umplu cu amestecul de carne si se aseaza in tava. Pe fiecare se pune o felie rotunda de ceapa, o felie de slanina si o felie de rosie. Se unge cu ou amestecat cu smantana, daca e necesar se condimenteaza si presara cu cascaval ras, se coace in cuptor timp de 30 de minute.
Aceasta mancare se serveste cu smantana si cascaval ras.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao
Comentarii