Ardeii se coc. Ceapa se taie marunt si se caleste in unt. Se adauga faina si bulionul desfacut intr-o ceasca de apa si dupa 5 minute torni smintina si
Ardeii se coc.
Ceapa se taie marunt si se caleste in unt. Se adauga faina si bulionul desfacut intr-o ceasca de apa si dupa 5 minute torni smintina si se lasa sa fiarba 10-15 minute.
Carnea se rumeneste in ulei incins.
Ardeii (copti si curatati intre timp, taiati fisii pe lungime) se adauga in sosul de smintina impreuna cu carnea rumenita. Se potriveste de sare si se mai fierbe totul inca 5 minute.
Pofta buna!
Reteta Ardei copti, cu pui si smantana a fost propusa de Gabriela Carmen pe forum culinar.ro
Alte retete cu ardei gasiti aici:
Mancare de ardei gras cu piept de pui si marar,
Tocanita cu ardei copti si pui,
Ardei umpluti in stil spaniol
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm vazut aceasta reteta la un bucataras dragalas - Mihaela63 si am zis ca trebuie incercata neaparat. Ne plac snitelele tare...
Snitele de porc in crusta de cartofi
Comentarii