Taiem carnea in fasii de grosimea degetului, o batem, o condimentam si o prajim in ulei fierbinte. O punem intr-o tava, o presaram cu boia dulce, turn
Taiem carnea in fasii de grosimea degetului, o batem, o condimentam si o prajim in ulei fierbinte. O punem intr-o tava, o presaram cu boia dulce, turnam 4 dl de apa deasupra si adaugam usturoiul pisat. O punem la cuptor, acoperita cu folie de aluminiu, pana se inmoaie. Prajim feliile de paine, le inmuiem in sosul de langa carne si punem pe fiecare felie o fasie de carne si o fasie de castravete.
Alte retete recomandate
Zacusca de vinete
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeDe sezon! Abia astept s-o prepar si in varianta sarata cu telemea de capra sau oi :) (veche ;) ) Reteta am preluat-o de la...
Tarta rustica cu prune si nuci
Comentarii