Pentru anghemahtul de pui cu lamaie se fierb bucatile de pui la fel ca pentru pilaf. Se face separat un rantas alb dintr-o lingura de unt cu o jumatate lingura de faina.
Pentru anghemahtul de pui cu lamaie se fierb bucatile de pui la fel ca pentru pilaf. Se face separat un rantas alb dintr-o lingura de unt cu o jumatate lingura de faina. Se stinge cu zeama in care au fiert puii, foarte bine limpezita. Se face un sos mult mai subtire decat cel pentru ciulama. Se toarna sosul peste pui, dupa ce s-a indepartat ceapa. Se adauga cateva felii subtiri de lamaie, fara samburi, se potriveste de sare si se lasa sa dea impreuna un clocot. Se poate pregati si cu bucatile de pui prajite.
Anghemahtul de pui se serveste foarte fierbinte.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleNiste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarellaO salata usoara, plina de vitamine, buna atat in zilele de post cat si pentru cei care vor sa tina dieta. Este o combinatie...
Salata de cruditatiReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii