Hamburger clasic poate fi facut cu usurinta in casa si are un gust chiar mai bun decat cel din comert. Singurul impediment este ca si acest tip de hamburger da dependenta!
Sos : Se amesteca intr-un castron : 2 lingurite mustar + 2 lingurite ketchup + sare + piper + 1 lingurita zahar, pana iese o pasta, de culoare mustar.
Se prajesc separat : carnea, apoi oul pe care il bateti bine inainte.
Se taie chifla, iar in interior se pun : Sos, ceapa tocata,carnea,o felie de branza topita ( se pot pune si 2 dupa preferinta pentru intensificarea gustului ), 2-3 felii de rosie,cateva felii de castravete ( normal / murat ), din nou sos,oul ( Oul cand se prajeste, se amesteca cu o lingura in el ca sa nu fie chiar ca la omleta ) si salata. Apoi se pune partea de sus a chiflei si gata.
Hamburgerul clasic de casa se poate servi imediat dupa ce este ,,ansamblat", daca doriti, alaturi de o salata verde asortata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz Dedic acest numar rotund de 1700 retete, aniversarii de 12 ani a deosebitei comunitati numite Bucataras. Se poate...
Dorada la gratar cu citrice si mujdei - reteta 1700
Comentarii