Vacuta din branza topita este delicioasa si foarte simplu de preparat. La orice petrecere cu copii va fi un succes.
Vacuta din branza topita este delicioasa si foarte simplu de preparat. La orice petrecere cu copii va fi un succes. Cu un pahar sau cu o forma rotunda de fursecuri se taie doua rondele.
Se unge o rondea cu un triunghi de branza topita. Se unge si cealalta rondea si se pastreaza doua bucatele pentru urechi.
Se taie o felie din maslina verde.
Din maslina neagra se taie bucatele pentru nas, ochi si urechi. Se pune felia de salam peste primul cerculet si se asambleaza sandwichul.
Se pune intr-o forma de briosa si se leaga cu o funie.
Vacuta din branza topita se serveste cu salata.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii