Tocanita de perisoare de pasare cu gris este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta de tocanita aveti nevoie de carne de pasare, oua, gris, ulei de masline, morcov, ardei gras, patrunjel si usturoi.
Tocanita de perisoare de pasare cu gris este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta de tocanita de pui se pun intr-o cratita 2 linguri de ulei de masline, un morcov ras si ardeiul taiat feliute. Se lasa sa se inabuse, se completeaza cu 2 cani de apa, cubul de supa de vita si se lasa sa fiarba. Intre timp se amesteca carnea de pasare cu ouale, usturoiul pisat si patrunjel verde. Se fac bilute care se dau prin gris apoi se pun in cratita. Se lasa sa fiarba 20 de minute la foc mic
Tocanita de perisoare de pasare se serveste calda, cu gris.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii