Tarta cu spanac si branza este un delicios fel de manare pe care il puteti pregati si impreuna cu copii. Aveti nevoie de spanac proaspat sau congelat si 300 g foi de placinta.
Tarta cu spanac si branza poate deveni un fel principal, dar pentru ca il puteti consuma atat cald si rece poate la fel de bine sa fie o gustare sau un aperitiv. Mai intai se spala si se fierbe un pic spanacul.
Intr-o tigaie se rumeneste ceapa,iar cand aceasta devine sticloasa puteti adauga si spanacul.
Mai adaugati o cescuta de apa si lasati sa fiarba. Condimentati si dupa ce ati aoprit focul adaugati branza si oul batut
Intr-o tava unsa cu unt si pudrata cu faina puneti primul strat de foietaj, undegti cu unt topit si puneti spancul si acoperiti apoi cu foietaj. Ungeti din nou cu unt si dati apoi tarta cu spanac si branza la cuptor pentru circa 40 de minute
Tarta cu spanac si branza poate fi servita calda sau rece, eventual cu un sos de iaurt cu usturoi.
Alte retete cu spanac recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.
Strudel cu branza si visineReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii